torsdag 3 januari 2013

Firat min födelsedag idag

Idag så gick vi upp klockan 8,00,för Lucas dagmamma Ann-margret skulle komma hit klockan 9,00 för vi skulle ha utvecklingssamtal.
Väckte barnen kl 8,45 och tog på Lucas kläder och fick macka och Emelie med.

Sen kom Ann-margret och det gick bra,vi prata lite om Lucas och sen prata vi lite om vad som hänt i julas och nyår.Sen var mötet slut.

Efter mötet började jag röja upp lite av det sista i storarummet,tog bort tvätten jag hade på tork,satte i förlängningsskivan till bordet,tog fram duk och dukade och gjorde fint.

Sen var det dax att duscha och göra vid sig innan gästerna kom och gå med soporna.

När jag kom hem så började jag med maten.
Gästarna kom kl 13,00 som sagt och maten var färdig 13,15 ,och det blev ris och flygande jacob och det var gott.Alla gillade de och åt 2 portioner :)
Sen satt vi och pratade och hade det trevligt.
Efter det blev det kaffe och kaka.
Det var min mamma,syster,morfar och sonja som var här så det var inte så många....men fick pengar,blomma,choklad och bordstabletter :)
Sen ringde min faster,kusin catrine och min bror Marcus,lennart och gratulerade mig.....
Så man har blivit uppvaktad idag...

Ringde sen till vårdcentralen kl 17 när mamma och syrran var kvar och jag fick en tid 17,45.
När jag kom in så fick jag berätta hur länge jag haft min hosta osv...och hon lyssnade på mig och hon sa att du har mycket slem på höger sida hör jag,,och vi ska ta lite prover och se vad de visar så det inte är lunginflamation.Så de tog lite prover och jag fick pencellin .Så nu får vi hoppas på att det går över.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar