söndag 26 februari 2012

Varit på väla idag :)

Igår åkte Bella,Jonna och Emmie hem...det blev tomt här nu.Vi har haft några trevliga dagar här,hittat på en massa,varit på tropikariet,åkt båtarna till helsingör,varit på väla.
När de hade åkt så städade vi av här hemma och packade undan sängkläderna och madrasserna mm.Sen gjorde vi vid oss.

Klockan 18 skulle vi vara hos Patrik och Jannica nere i Bjärred,vi skulle äta pizza där nere.Det var Patrik,Jannica och deras son Benjamin,Kalle,Eva,Marcus och Vitalia och vi.Det var trevligt,och efter maten så blev det melodifestivalen,inte för att man följer det precis men vi tittade på det....Tror att jag har sett melodifestivalen totalt 2 ggr bara nu när det har gått.
Vi åkte hem när klockan var 23 för Lucas och Emelie var trötta då.Blev sängen direkt när vi kom hem.

Idag gick man upp klockan 8,20 och duschade och gjorde vid sig och åt lite frukost och sen hämtade vi Sarah och Bella nere vid knutpunkten.Körde ut till väla och gick där en sväng. Köpte 2 par skor till Emelie och Lucas fick ett par skor. Emelie köpte även en Sigge bok,hon gillar de böckerna.Åt lite lunch på Mc Donald.
När vi hade gått klart på väla så körde jag ner Sarah och Bella till knutpunkten och efter det körde jag och barnen till Willys och handlade tacomix och tacosås som vi ska ha till middagen.

När vi kom hem var Danne inte hemma och han har väl kört ner i garaget.Så Lucas gick och la sig en runda och sov lite middag,Jag och Emelie kollar på Bolt på tv.

Sen ikväll blir det nog bara lugnt ,för imorgon e det dax för skolan igen för Emelie efter en veckas skönt lov.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar