måndag 20 februari 2012

Emelie sportlov

I lördags åkte vi till stugan i Småland och ska vara här tills på tisdag. Ska möta upp Bella, Jonna och emmie i Ullared och gå där en runda. Efter det ska de hänga med oss hem och vi ska ha det så trevligt och hitta på en massa :)

I lördags körde vi upp hit, så det bilen mc Donald på vägen hit i Växjö där vi även handlade lite på Ica maxi :) dannes föräldrar är oxå här uppe, så det var inte så mycket vi handlade med oss. Lucas ville inte sova i sin resesäng så han fick sova hos oss.

I söndags så snöade det till och från hela tiden, så Emelie var ute och åkte pulka och sen gick jag, Danne, Emelie , Lucas och marja- Lena en runda och Emelie provade på spark :) tyckte hon var skoj!!!! Till middag blev det kasseler, pastasås och pasta. På dagen hade vi lite pannkakor.

Idag måndag så var vi och hälsade på dannes farmor en liten sväng och sen handlade vi lite till middagen i Ica butiken på vägen hem. Det blev lax, potatis och sås. Dannes föräldrar åkte hem nu ikväll... Vi var en runda hos dannes mormor med i hörjesås och fikade och lånade duschen :) så nu packar vi i ordning allt så vi kommer iväg tidigt imorgon. Städar och lite så...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar