fredag 20 maj 2011

Varit på familia

Idag så gick man upp som vanligt kl 7,00 och fick upp Emelie till skolan.Lucas låg och sov och vaknade vid kl 10,20 då när han brukar vakna. Så under tiden åt jag frukost,satt lite vid datan och duschade.
Vi har varit på Emelies skola idag,för att prata med hennes lärare och kurator ang det här med hennes stammning och hur vi ska göra inför när hon ska början 1:an.Vi får se vad som händer med det hela. Sen prata vi om det här med kompisar och lite hur det gick i skolan och om fröken sett att tex de retar Emelie för att hon stammar mm.
Efter det gick vi hem och bytade om för det var varmt ute,sen gick vi till bilen och körde iväg till Familia och gick där och tittade lite. Hittade en tröja till Emelie som hon ville ha, till Lucas hitta jag en body med mumin och byxor och en body med traktor på :) Gick sen in på City gross och handlade lite som vi behövde lite juice,grönsaker,frukt,yoggi,och blöjor som de hade billigt. Åt även ute på Mc Donald för Emelie hade inte fått någon mat idag i skolan mer än bulle sa hon. Så vi var båda hungriga så det fick bli mat ute idag.
Körde hem och packade upp allt och Lucas fick lite middag,efter det gick vi ut en runda och gick jag ,emelie och lucas.Stannade vid vår gamla lekplats för Emelie ville leka där lite och Lucas fick prova på att gunga lite igen och det var skoj tyckte han,skratta med hela ansiktet.
Igår så var vi i Ullared och shoppade loss lite.Blev inte så mycket man handlade för,slutade på 2400:- ca. Var där med min Kusin Catrine och hennes dotter,catrines mamma och en som heter Tina,och då Lucas och Emelie var oxå med :) Så det blev en liten mysig utflykt. .... När vi kom dit så åkte vi upp och tog en fika ,sen ner och handlade lite och sen möttes vi efter 2 timmar igen ca och tog lite fika igen. Sen gick vi en runda igen och sen var vi färdiga. Blev lite kläder till Emelie och Lucas,tandkräm,våtservetter,tops,deo,sängkläder till Lucas säng med Nalle phu,lite på barnavdelningen mm. Emelie handlade en del leksaker för sina pengar bla. kulor,zhuzhu pets en hamster,2 målarböcker, 1 petshop nalle och 3 petshop figurer,suddigummi mm. När vi var klara la vi in allt i bilen och sen åt vi lite mat och det blev Thai mat och det var rätt gott :) Jag åt tiger räkor med ris och grönsaker. Efter det körde vi hem och var hemma kl 20,00! Så det blev verkligen en heldag i Ullared. Körde hemifrån kl 10,10.
Nu ska jag se lite tv tänkte jag!
/ Malin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar