söndag 22 maj 2011

Regn och åska idag

Idag sov vi till 9,30,skönt att sova ut lite.Var iväg hos ett par vänner igår och vi hade jättetrevligt.Var hemma rätt sent,gick och la oss vid klockan 0,30.
Så idag så åkte Danne iväg till en kompis för att hjälpa han lite och jag och barnen tog det lugnt här hemma. Var meningen att en kompis skulle komma hit men det blev inte av,blev lite ändrat. Så jag satt ett tag på datan medan Lucas sov mellan 10,20-13,30,emelie satt och kolla på tv,för hon ville inte gå ut eller ville göra annat för hon har så ont i sin handled,hon cyklade och ramlade igår med cyklen. Har väl stuckat den.
När Lucas vaknade så gick vi ut en runda upp till willys och handlade lite katrinplommon pure till Lucas som han har till gröten,och sen gick vi hem igen,så att vi kom ut en liten sväng i alla fall. Sen gjorde vi lite mat och det blev kyckling och ris :) gott.
Lucas fick bada sen för han luktade bara kräk :( har kräkt upp hela sin middag han fick. Så han fick mat efter han hade badat igen,för han var ju hungrig stackaren....Hoppas att det vänder snart för han. Ska åka till lasarettet imorgon tänkte jag och gå på mjölkundervisning som de har :) kan vara bra att lära sig om vilka saker man ska unvika till han. Även om man har lite koll på det så finns det ju ämne man inte tänker på.
Nu ikväll satt vi och kollade lite på tv och snart är det dax för sängen.
Kom på att emelie är ju ledig imorgon från skolan,de har ju studiedag. HOn fick lägga sig i vanlig tid och när danne kom hem så sa han sover hon redan,e ju ledig imorgon....ojdå det hade jag glömt. Får se hur det är med hennes handled imorgon annars får en doktor titta på den.
Regnade och åskade en hel del innan idag...Mysigt med åska tycker jag.
/ Malin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar