lördag 7 juli 2012

Längesedan man skrev!!

Det var ett tag sedan man skrev här.

Danne har haft semester nu 3 veckor och ska börja jobba på måndag igen,men jobbar bara 3 veckor och sen har han 2 veckor semester igen.

Första veckan Danne var ledig så gjorde vi inte så mycket,tog det lugnt här hemma.Sen var det ju midsommar och den firade vi hos Kalle och Ewa och de som var där var,Nils,sofie,patrik,jannica och deras son Benjamin,marcus och vitalia och vi.Det var trevligt och god mat.

vi åkte till stugan på söndagen och var där tills tisdag morgon då vi drog till Kolmårdens djurpark :) vi checkade in på vildmarktshotellet när vi kom dit och sen gick vi int på djurparken vid kl 10,15. Var fint väder så det var skönt att gå där,,,Vi kollade på alla djuren,barnen lekte i Bamsevärlden och Emelie åkte delfinexpressen ett antal gånger ;), sen åkte vi safarin oxå,som man åker linbana igenom nu och det var trevligt.Man såg de flesta djuren!Sen kollade vi in mina fina delfiner med :)
Lucas gillade verkligen att kolla på djuren ,han sa där... där.... hela tiden ;)

När vi hade gått färdigt så gick vi till hotellet och gick in och badade på spaet de har där och det var mysigt.Barnen gillade verkligen att bada där. Var fint och mysigt att bada där.
Efter det så klädde vi oss och gick ner och åt Buffe som de hade på hotellet och där var mycket att välja mellan och det var så gott.....
Sen satt vi på rummet ett tag och kollade utsikten,vi hade hotellrummet mot bråviken och det var så fint!!

Dagen efter så duschade vi ,åt frukost och packade ner allt och checkade ut.Sen gick vi in på kolmården igen och kollade på djuren och hade en heldag där. Emelie åkte delfinexpressen en massa gånger igen,sen blev det även safarin igen!!Kollade även på delfinerna igen och vi satt bra denna gången så att man fick se delfinerna nära!!! :)

När vi var nöjda för dagen så körde vi in till Linköping och tog en pizza för vi var hungriga.Efter det körde vi inom och hälsade på Dannes kusin i linköping och där körde vi ifrån kl 21,20 så vi  var åter i stugan kl 23,20!

Så på fredagen så kom Joel,malin och barnen och Anette,johannes och deras barn upp till oss i stugan och vi hade det trevligt.Vi var på Astrid Lindgrens värld på lördagen och då hade vi med strålande solväder och jättevarmt!!! Så vi har verkligen haft tur med vädret de dagar vi har hittat på något.

Vi kom hem i söndags den 1 juli.Så dessa dagar här hemma har vi städat i förrådet och slängt en del saker,röjt lite i trädgården på baksidan,tagit bort lite sten som låg vid staketet som vi inte vill ha,och där ska vi lägga en fiberduk sen och lägga plattor tänkte vi och sen ska vi sätta fina blommor där i krukor!! så det blir fint där sen!!

Idag ska vi på konfiramtion,Jenny som tar konfirmationen.Så vi ska vara där runt 15,30 och det blir lite mat där.

Lucas har ju inte alls varit bra sen vi var på kolmården,han fick feber och var lös i magen och lite förkyld när vi var där och gnällig och ville inte äta och dricka. Och han är fortfarande lös i magen och äter och dricker från och till och är gnällig.Räcker att han äter så går det rakt igenom honom :((( stackare...
Var hos doktorn igår med honom men de vet inte vad det kan vara och sa att är det inte bättre tills nästa torsdag så fick vi komma igen så jag får en remiss till sjukhuset så de får ta prover och kolla han...hoppas verkligen att det går över snart.Han har ju haft detta nu i 1½ vecka och det är inte kul att bara tvätta hela tiden....




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar