tisdag 17 juli 2012

Ullared

Idag så gick vi upp kl 7,00 och gjorde vid oss och åt lite frukost.Sen packade vi med lite saker vi skulle ha  med som lite dricka,äpplen,majskrokar,banan mm.
Körde sen ner och hämtade mamma nere hos henne vid kl 8,15 och sen körde vi till Ullared :)

Var uppe i Ullared kl 9,45 och det var lagom med folk då när vi kom och vi gick i lugn och ro och handlade lite och plockade det vi skulle ha.Sen gick vi bort till kläderna och sen när vi kom ner från barnavdelningen så var där jättemycket folk, och Emelie sa,gud vad mycket folk det har kommit helt plötsligt...och jag bara ja det har det.Så vi gick bort till leksakerna och kollade lite ,men det var ju hur mycket folk som helst,man kom ju knappt fram eller bak när man gick :((( så vi ringde min mamma och hon var vid kassorna för hon ville inte gå där mer för det var för mycket folk och vi sa vi går med mot kassorna för vi ville inte heller gå mer. Hade hunnit handla det mesta,men får ta resten när jag ska upp i september med Anna.

Blev till Emelie : göra suddigummi set,cd-skiva,petshop,regnkläder,en mjuk skön tröja med dragskedja som jag har,leggings,mobil skal och väska.

Till Lucas blev det :  regnkläder,vinterjacka,overall,pjamas,kalsonger,strumpor,shorts,tröjor,traktor,brandbil.

Till mig blev det :  mobil skal 2 stycken,mobilväska,mobilskydd till skärmen,kofta,trosor,minneskort till  min kamera,läppglans,hygienartiklar.

Till Danne: deo,hårgele

 sen till alla lite blandat tandkräm,tandborstar,wcrent,maskindisktabletter,maskinsalt,maskinglans,fönsterputs,
våtservetter,nappar,refil till eltandborstarna till barnen,plastpåsar,folie,aluminiumfolie,lite godis,en liten barn resväska ( kabinväska) med nallephu,fryspåsar mm

Så det blev en del handlande ändå!!! :)

Blev att vi åt mat på MC Donald för det var så mycket folk i resturangen och på matställena där ute,så vi körde dit istället.
Båda barnen var så duktiga idag på ullared och var hungriga!! Sen somnade Lucas gott i bilen på vägen hem.

Väl hemma så packade vi upp allt och sen gick vi ut en runda och bokade tvättstugan och slängde sopor.

Bella ska komma hit imorgon med sina 2 barn Jonna och Emmie och vi får se hur många dagar de stannar hos oss :) Det ska bli så kul!!! Vi får se vad vi hittar på när de är här.Får se vad vi ska ha för mat imorgon när de kommer.

Nu är det godnatt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar