fredag 1 mars 2013

Fredag


Igår torsdag så sov Clara över här mellan onsdag och torsdag.För Emelie och Clara har studiedag och vi gick upp och gjorde vid oss och åt frukost och packade våra väskor och sen åkte vi till Karlslundsbadet i Landskrona.

Det var trevligt att bada,vi lekte,åkte rutchkana och bubblade. Emelie och Clara lekte bra och de hade jätteroligt.

När vi badat klart så körde vi till Mc Donald och åt lite mat för de var hungriga och de ville ha hamburgare...Blev en liten mysdag idag,med bad och sen lite god mat :) 

När vi kom hem så körde jag in bilen i garaget och satte Lucas i vagnen och han somnade på vägen in...så han fick ligga ute och sova....Han var trött efter dagens aktivitet :)



Idag fredag så har Emelie varit i skolan och jag och Lucas har tagit det lugnt här hemma.När Emelie kom hem så gick vi ut och gick en runda och tog en Pizza med mamma borta på Gula kiosken och det var gott.....Efter det fick jag hem och skriva ut en lapp om Emelies ledighet på måndag,för lappen jag lämnade gällde inte....var tvungen att var en speciell lapp på nätet om ledighet.Visste inte jag.Så vi gick bort med den till hennes fröken och hon sa att hon blir ledig så det var ju bra det......Emelie blev jätteglad :) Vi ska åka till Ullared på måndag och det har Emelie längtat efter. ska åka dit med Anna. 

Sen åkte vi till skopunkten för Emelie ville handla vårskor...så hon handlade ett par gympaskor,ett par fin skor och ett par convers liknande. Lucas fick ett par gympaskor.

Klara kom hit med Danne kl 17,30,för hon ska sova över här för de ska rida igen imorgon.De längtar till ridningen nu när det varit uppehåll.Så de har ätit lite popcorn och dricka.
Vi äter lite godis och dricka här nere.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar