måndag 15 april 2013

Underbart väder

Idag så gick Emelie till skolan och jag och Lucas tog det lugnt här hemma och satt och mös lite tillsammans och när klockan blev 9,40 så körde vi till väla och handlade en vårjacka,behöver en ny,som man kan ha när man går bort eller  vid andra tillfällen.

Efter väla körde vi till Maxi och handlade lite som behövdes i kylen.

Har varit ute och gungat med Lucas i detta underbara väder som varit idag....Blåste dock lite men på vissa ställen där det var vindstilla var det riktigt skönt.
Vi gick upp en runda till Mamma och hälsade på och satt där och pratade och sen gick vi alla och mötte Emelie på skolan och mamma postade sina brev hon hade.
Sen gick vi till lekplatsen igen så Lucas och Emelie gungade.

På vägen hem så somnade Lucas i vagnen så jag och Emelie gick in och satt och pratade och hon gjorde läxan och sen började jag lite smått med maten.När maten var färdig så väckte jag Lucas.

Sen har vi varit ute resten av dagen...Varit och tvättat lite i tvättstugan med mellan 16-19,för vi upptäckte i lördags att Lucas har fått springmask så vi bytte alla sängkläder i söndags och handdukar och bäddade rent och dammsugade av sängen mm...så det blev en del tvätt.Tvättade även vinterjackorna.

Nu sover barnen gott.Jag nattade Lucas och Danne lyssnade på emelie när hon läste sin läsläxa.

I lördags så sov Klara över här och på söndagen så åkte vi på kosläpp i östra ljungby.Det var kul att se när kossorna sprang ut och hoppade och skuttade och vissa ville in igen ;)Efter det gick vi och tittade lite och Lucas fick spana in sina traktorer han är intresserad av och sen red emelie och klara ,de hade ponnyridning.Sen kollade de på hästuppvisning och sen åkte vi hem med klara och vi åkte vidare till apoteket och köpte springmask medel till oss alla....får vi hoppas på att det försvinner fort.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar