lördag 7 april 2012

Påsk!!

Vi åkte iväg till Bella och hennes barn i lördags och det tar sin lilla tid att åka till Karlskoga :) Vi var hos Bella kl 19 och när vi kom dit så hade Bella fixat lite kvällmat och det blev pastasallad ...mumms.Sen blev det att bädda sängarna vi skulle sova i och sen satt vi och tittade lite på tv.

Söndagen så var vi i Lunedet och där fick barnen leka lite på lekplatsen och Lucas gungade,det gillar han mest :) När de hade lekt ett tag så gick vi en liten runda och efter det så tog vi en fika.Det blev festis och kladdkaka och Emelie fick även en glass oxå till.
Efter det åkte vi och handlade lite vad vi behövde till maten.Vi skulle ha tacos idag och det var gott.

Måndagen var vi på Lek och buslandet och där lekte Emelie,Jonna och Emmie jättemycket !! De var så trötta sen efter 3 timmars bus där.tog ett litet tag till Lucas kände att han vågade leka lite i babyhörnan.....vi tog en liten fika där och det blev pommes till Lucas och emelie och vi tog glass...
Efter lek och bus så körde vi och tankade bilen och Bella körde till Toys a us för att handla ett skydd till studsmattan hon har.
Till middag blev det fläskfile gryta och det var gott.
På kvällen tog vi det bara lungt och kolla lite tv och prata.

Tisdagen blev det Sannabadet och det är ett litet äventyrsbad...var fint där.Inte så mycket folk heller så det var skönt.Blev lite bubbelbadande med ;)
På kvällen kom Maria och Björn dit och då åt vi pizza allihopa.Det var gott..

Onsdagen så blev det att packa ihop våra saker och packa in i bilen och tog det lite lugnt.Sen kom Bellas mamma och pappa på besök och åt middag med oss,och det var jättetrevligt att träffa de med och prata lite.till middag blev det kycklinggryta och potatis.
Vi körde hem när klockan var 14,20 och sen var vi hemma 19,45 ca...så det tar sin lilla tid att köra och Lucas var rätt trött på att åka bilen hem.Var lite små kinkig emellanåt.Men det gick bra.

Nu är det påsk och det blir lugnt.Blir inget speciellt påskfirande.
Långfredagen så tvättade vi mellan 10-13 och det blev 9 maskiner som vi tvättade,var ju alla kläder vi haft när vi varit borta ,handdukar,lakan,badrumsmatta och draperi som jag oxå passade på att tvätta. På kvällen var det bara lugnt,jag och barnen tittade på tv och Danne var i garaget hela dagen och kvällen.

Idag lördag (påskafton) blir det oxå lugnt.Vi gick upp kl 9,40,skönt att sova ut lite.När vi åt frukost så kom farfar hit och hälsade på.Sen körde Danne ner i garaget för att fixa det sista på bilen som han fixade igår.Var en del att göra på den.
Emelie är på cirkus med mormor.Det tycker hon är skoj att gå på.
Lucas sover just nu och jag ska in och göra vid mig tänkte jag och sen ska vi gå ut en runda och gå tänkte jag.
Sen får vi se vad det blir för mat idag..inte bestämt än.

Glad påsk på er alla!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar