lördag 28 april 2012

Klara sover över här

Igår fredag var Emelie i skolan och jag och Lucas var på väla och mötte Malin och Jonathan.Vi åt frukost inne på ikea och det var gott.Sen gick vi en runda inne på ikea och kollade och sen gick vi till Babyland och handlade våtservetter.
Efter det gick vi in på Väla och kollade runt lite.Jag behövde en kofta till bröllopet vi ska på nästa lördag och hittade inget i de 3 butikerna vi var i och Malin letade efter en klänning men hittade ingen.Vi hann tyvärr inte gå så länge för att jag måste hem tills emelie slutade skolan 12,50.

Jag hämtade Emelie hemma på parkeringen är hon slutade skolan och sen körde vi ut till väla igen.Så vi gick in på Vero Moda men de hade ingen kofta och sen gick vi in på Gina tricot och då hittade vi en svart kofta så det fick det bli.Den var jättefin.Danne sa att den passar bra till din klänning du ska ha som är lila :) Köpte även en rosa ögonskugga.
Sen in på kjell och co och köpte en nätadapter till danne som han ska ha på jobbet så han kan ladda sin Iphone.

Körde sen och hämtade Klara för hon skulle sova över hos oss.Vi åt lite wook med kyckling och nudlar med grönsaker i och det var gott.Sen blev det lite fredagsmys med chips och läsk.

Idag så vaknade tjejerna redan 7,10 och de kom in och sa att de var hungriga men vi sa att ni får vänta lite vi vill vakna först.Så vi gick upp kl 8,00 och då var alla vakna i huset.så vi åt frukost och tjejerna gjorde vid sig och sen körde Danne de till ridskolan.Efter det så körde de till Kalle och Eva och hälsade på en runda ,för de bor i närheten där de rider.

Jag och Lucas tog det lugnt här hemma och gjorde vid oss och sen satte jag på en tvätt och dammsugade av lite här nere.Sen gick vi och handlade potatis och bernesås som vi ska ha till maten idag.Det blir fläskfile,klyftpotatis och bernesås och sallad  och morötter.Det var gott.

Klara ville sova över här i natt oxå och det gick bra för oss ....Kul att de kan leka så bra ihop de två.De leker så bra tillsammans,inget bråk allas.just nu så vill Lucas vara med och leka lite med de och de får han ;) De är i uterummet och leker....

Vi har ätit lite glass och det var gott.

Nu blir det att kolla lite tv och äta lite popcorn.

Imorgon ska jag och Danne iväg och kolla på American pie-reunion på bio.Hoppas att den är bra.Emelie och Lucas ska vara hos farmor och farfar.De ville träffa de lite för att de ska passa de på lördag när vi ska på bröllop och då ska de sova över där med.....Så lika bra att de får träffa de lite....Men det ska nog gå bra.Så vi tänkte att de kan ju vara där själva så kan vi gå på bio.;)

Ha en fortsatt trevlig helg på er!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar