tisdag 12 juni 2012

Skolavslutning

Idag så var vi i Emelies skola 8,50 de började kl 9,00 idag.Emelie gav blommor till sin fröken när vi kom dit,för hon ska sluta :( synd är det.Hon fick en hel del blommor och presenter.
De prata lite i klassrummet och de fick cider och salta pinnar att tugga på :) Sen när klockan var9,30 så gick vi ut till flaggstången på gården där de har avslutningen och det höll på 1 timme.De sjöng,dansade.
När det var slut så sa Emelie hejdå till kompisarna.Det som är trist är att Emelies bästa kompis Klara och hennes bror Kevin ska sluta på skolan och börja annan skola för de ska flytta :( Emelie är lite ledsen över det,säger att hon inte kommer att ha någon att leka med nu...men det finns det alltid säger jag.Så vi får se vad som händer när hon kommer tillbaka efter sommaren!!

Vi gick hem och Lucas fick sova en runda och när han vaknade så tog vi en fika.

Körde sen ner till Pistachia och mötte Klara,Kevin,Kenth,Helen,Selma och Eva.vi åt glass och satt och pratade och hade det trevligt :)

Efter det körde jag till Maxi och handlade och Emelie gick med de andra till lekplatsen vid bibloteket.Sen åkte hon bussen med de hem och Emelie hoppade av här hemma själv och de åkte vidare hem sen.Är inte så långt att gå från bussen hem och det gick bra.

Sen kom mamma hit och emelie fick en peng för att hon slutat skolan och varit duktig och kom med lite saker hon har köpt på tradera.

Åt lite kvällsmat och nu har emelie pakat sin väska till ridlägret imorgon.HOn längtar så tills imorgon.Ska dit med sin bästa vän Klara.Nu får de några roliga dagar tillsammans :) de kommer att ha det så kul ihopa!

Kolla lite tv nu och sen blir det sängen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar