måndag 4 juni 2012

Måndag

I fredags när Emelie slutade skolan så följde klara med hem hit,för hon skulle sova över här. vi åt wook till middag och det var gott....med kyckling och nudlar och en massa grönsaker i :) Sen blev det att kolla lite på tv på kvällen.
Danne var ju ledig i fredags med för han provade på att jobba kvällspasset måndag-fredag och då började han kl 15,30-24,00 och då blir de lediga fredagen! Skönt...Så danne var i garaget och fixade det sista på sin susuki som han ska köra upp till småland på söndag.Han ska upp och hjälpa sina föräldrar med veden där uppe.

I lördags så gick Danne upp och gjorde frukost till oss alla och barnen klädde på sig och åt frukost . Sen körde Danne,Emelie och Klara för att hämta Klaras pappa och bror,de ska ju på ridning och det är sista dagen på ridningen idag. Det hade gått bra. Så Emelie och Klara längtar tills de ska på ridlägret snart...:) den börjar dagen efter skolavslutningen!!

Jag och Lucas gjorde vid oss när de hade gått och sen körde vi och hämtade mamma och vi körde ut till IKEA där mamma handlade lite saker.Efter det körde vi till Citygross och handlade lite.Mamma behövde handla lite .Jag handlade inte så mycket,blev bara frukt,juice,yoggi,pålägg som vi behövde.
Sen gick vi in på Lindex och handlade present till Anton och Jonathan,för Anton fyller år idag och Jonathan nästa vecka.Malin och Joel ska ha kalas ikväll som vi ska på.

Sen körde vi hem och gjorde vid oss och sen körde vi alla på kalaset.Det blev potatis,grillad korv och grillad fläskfile och sallad det var gott.Efteråt blev det kladdkaka och den var oxå god.
Sen blev det lite chips,godis efter det.....
vi körde hem vid 22,30 för då var barnen trötta.

Igår söndag så gick vi upp 9 och Danne gjorde vid sig och packade ner det sista och sen åt vi frukost alla.EFter det så körde danne till stugan i småland.
vi tog det lugnt här hemma.
Gick bort och hjälpte mamma att koppla hennes högtalarsystem så hon kan lyssna på radio och sen behövde hon lite mer sladdar.
Sen fick Lucas hem och sova middag.

Efter det gick vi och handlade pizza och det var gott :) Mamma följde med på det.
Sen blev det tv mys här vid tv med barnen och sen var det läggdax.

Idag är det måndag och Emelie är iväg i skolan och jag och LUcas tar det lugnt här hemma.Ska snart äta lite frukost.

Ikväll ska vi iväg till fredriksdal med emelies skola.Ska bli trevligt.Lite picnick först utanför på gräsplanen och sen ska vi in på en rundvandring och sen får vi även se hur deras potatis har växt :)

Ha en bra dag alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar